Nieuws

Op deze pagina zullen we alle nieuwtjes melden, neem dus af en toe een kijkje om het laatste nieuws te lezen!

27-09-2021

Wat was het geweldig om afgelopen zaterdag weer te mogen optreden, met een groep van 18 mensen namen we deel aan het Slagwerkfestival Reeshof in Tilburg. De groep bestond uit leden van Tomodachi Taiko en de Araumi Daiko, maar omdat we hetzelfde repertoire leren/spelen kunnen we zeer eenvoudig samenspelen. Het weer was fantastisch en het publiek was in grote getalen aanwezig in het winkelcentrum. We willen de organisatie en winkeliers hartelijk danken voor de gastvrijheid en de gezelligheid, we hebben ervan genoten en hopen elkaar volgend jaar terug te zien! De foto’s zijn te vinden op onze foto pagina!

17-09-2021

Gisteravond hebben we een zeer geslaagde introductie les gehad, de gymzaal was volledig gevuld met enthousiaste mensen die allemaal eens willen proeven van het spelen van taiko. Een aantal hebben zich reeds aangemeld voor de start van de lessen op niveau 1. Iedereen heeft er met volle teugen van genoten. Na de introductie les hebben we nog een kort optreden gegeven, zodat iedereen kon zien wat je allemaal met taiko kunt bereiken. Iedereen bedankt voor het komen en hopelijk tot snel!

26-08-2021

Helaas moeten we melden dat de optredens tijdens de singelloop in Breda en de KAM in Breda vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. In 2022 zijn we er zeker weer bij!

17-07-2021

De deelnemers aan het Slagwerkfestival Reeshof zijn bekend, wij hebben er in ieder geval veel zin in! Zien we jou ook op zaterdag 25 september 2021 in winkelcentrum Heyhoef in Tilburg? Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van het slagwerkfestival. 

13-07-2021

De datum van de introductie les in bekend, op donderdag 16 september 2021 van 18.30 tot 20.00 uur zal er een introductie les in Rijsbergen worden gegeven. De kosten voor deze introductie les bedragen € 10,- per persoon. Wil je meer informatie hierover of je aanmelden? Stuur dan een mail naar tomodachitaiko@hotmail.com, onder vermelding van “introductie les”.