Zin om zélf taiko te leren spelen?

Iedereen kan starten op niveau 1, heb je al Taiko ervaring en wil je je bij ons aansluiten, stuur dan een email naar tomodachitaiko@hotmail.com en we maken een afspraak om te kijken op welk niveau je kan instromen! De lessen worden gegeven door docenten van de Taiko Academie Araumi Daiko uit België. Een aantal keer per jaar organiseren wij een introductie les, deze les is bedoeld voor iedereen die eens wil proeven van Taiko en zich wellicht wil inschrijven voor de lessen.

Eerstvolgende introductieles:             Donderdag 5 september 2024 van 18.30 tot 20.00 uur.

Tijdens deze introductie les komen de beginselen van taiko aan bod en kun je kennismaken met het spelen van taiko. De kosten bedragen € 10,00 per persoon en dienen vooraf betaald te worden.

Deelname aan de introductie les is geheel vrijblijvend, je verplicht je niet tot verdere deelname aan de andere lessen. Kom dus gewoon eens proberen! Interesse in een introductie les, laat het ons weten via tomodachitaiko@hotmail.com, onder vermelding van “introductie les”.

                          

Lessen

De taiko lessen zijn opgedeeld in 3 groepen, niveau 1 waarin alle  basisbeginselen van het taiko spelen aan bod komen, in niveau 2 wordt deze kennis verder uitgebreid en worden verschillende stukken aangeleerd. Tot slot niveau 3-4, hierin spelen de gevorderden spelers, tijdens deze lessen is er een mix van techniek oefenen en het aanleren/herhalen van stukken. Helaas is het bij ons vooralsnog niet mogelijk om lessen op een hoger niveau te volgen. Wie weet in de toekomst.

De lessenreeks start op donderdag 12 september 2024. De lessen worden elke week gegeven op donderdagavond met uitzondering van vakanties en eventuele wijzigingen. 

De lessen op niveau 1 vinden plaats van 18.30 tot 19.30 uur, starten bij niveau 1 is nog mogelijk tot en met de herfstvakantie. Daarna enkel in overleg of bij gebleken taiko ervaring.

De lessen op niveau 2 vinden plaats van 19.30 tot 20.30 uur, daarna volgt niveau 3-4 van 20.30 tot 21.30 uur.

Kosten

Voor het les jaar 2024-2025 kunnen we het volgende aanbieden:

De prijs per niveau bedraagt € 230,- per persoon. (± 25 lessen)

Bachi’s (stokken) kunnen in de eerste les worden aangeschaft voor € 20,- per paar.

Let op er is slechts beperkte ruimte beschikbaar tijdens de lessen, waardoor er slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk is. Meldt daarom snel aan, want VOL = VOL 

De inschrijving voor de lessen van 2024 – 2025 is vanaf heden geopend, heb je interesse meld je dan snel aan!

Heb je nog vragen over de lessen of wil je je aanmelden voor 2024-2025?  Mail dan naar tomodachitaiko@hotmail.com onder vermelding van “lessen 2024/2025”.