Zin om zélf taiko te leren spelen?

Iedereen kan starten op niveau 1, heb je al Taiko ervaring en wil je je bij ons aansluiten, stuur dan een email naar tomodachitaiko@hotmail.com en we maken een afspraak om te kijken op welk niveau je kan instromen! De lessen worden gegeven door docenten van de Taiko Academie Araumi Daiko uit België. Een aantal keer per jaar organiseren wij een introductie les, deze les is bedoeld voor iedereen die eens wil proeven van Taiko en zich wellicht wil inschrijven voor de lessen.

De eerstvolgende introductie les zal plaatsvinden op donderdag 8 september 2022, van 18.30 tot 20.00 uur in Rijsbergen.

Tijdens deze introductie les komen de beginselen van taiko aan bod en kun je kennismaken met het spelen van taiko. De kosten bedragen € 10,00 per persoon en dienen vooraf betaald te worden.

Deelname aan de introductie les is geheel vrijblijvend, je verplicht je niet tot verdere deelname aan de andere lessen. Kom dus gewoon eens proberen! Interesse in een introductie les, laat het ons weten via tomodachitaiko@hotmail.com, onder vermelding van “introductie les 8 september 2022”.

                          

Lessen

De taiko lessen zijn opgedeeld in 2 groepen, niveau 1 waarin alle  basisbeginselen van het taiko spelen aan  bod komen. En niveau 2-3 hierin spelen verschillende niveaus samen, tijdens deze lessen is er een mix van techniek oefenen en het aanleren/herhalen van stukken. Helaas is het bij ons vooralsnog niet mogelijk om lessen op een hoger niveau te volgen. Wie weet in de toekomst.

De lessenreeks is gestart op donderdag 16 september 2021. De lessen worden elke week gegeven op donderdagavond met uitzondering van vakanties en eventuele wijzigingen. 

De lessen op niveau 1 vinden plaats van 18.30 tot 19.30 uur, na de kerstvakantie zal dat worden uitgebreid naar 20.00 uur. Het laatste half uur speelt niveau 1 samen met niveau 2-3 gezamenlijk een aantal aangeleerde stukken.

De lessen op niveau 2-3 vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur, zoals gezegd zal na de kerstvakantie het eerste half uur van de les gebruikt worden om samen met niveau 1 stukken door te spelen.

Kosten

Voor het les jaar 2021-2022 kunnen we het volgende aanbieden:

De prijs voor niveau 1 bedraagt € 260,- per persoon. (24 lessen)

De prijs voor niveau 2-3 bedraagt € 310,- per persoon. (25 lessen)

Bachi’s (stokken) kunnen in de eerste les worden aangeschaft voor € 20,- per paar.

Let op er is slechts beperkte ruimte beschikbaar tijdens de lessen, waardoor er slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk is. Meldt daarom snel aan, want VOL = VOL 

Helaas is het niet meer mogelijk je aan te melden voor de lessenreeks van 2021-2022.

Heb je nog vragen over de lessen of wil je je aanmelden voor 2022-2023?  Mail dan naar tomodachitaiko@hotmail.com onder vermelding van “lessen 2022/2023”.