Zin om zélf taiko te leren spelen?

Iedereen kan starten op niveau 1, heb je al Taiko ervaring en wil je je bij ons aansluiten, stuur dan een email naar tomodachitaiko@hotmail.com en we maken een afspraak om te kijken op welk niveau je kan instromen! De lessen worden gegeven door docenten van de Taiko Academie Araumi Daiko uit België. Een aantal keer per jaar organiseren wij een introductie les, deze les is bedoeld voor iedereen die eens wil proeven van Taiko en zich wellicht wil inschrijven voor de lessen.

Eerstvolgende introductie les is op 

Donderdag 7 september 2023 van 18.30 tot 20.00 uur.

Tijdens deze introductie les komen de beginselen van taiko aan bod en kun je kennismaken met het spelen van taiko. De kosten bedragen € 10,00 per persoon en dienen vooraf betaald te worden.

Deelname aan de introductie les is geheel vrijblijvend, je verplicht je niet tot verdere deelname aan de andere lessen. Kom dus gewoon eens proberen! Interesse in een introductie les, laat het ons weten via tomodachitaiko@hotmail.com, onder vermelding van “introductie les”.

                          

Lessen

De taiko lessen zijn opgedeeld in 2 groepen, niveau 1 waarin alle  basisbeginselen van het taiko spelen aan  bod komen. En niveau 2-3 hierin spelen verschillende niveaus samen, tijdens deze lessen is er een mix van techniek oefenen en het aanleren/herhalen van stukken. Helaas is het bij ons vooralsnog niet mogelijk om lessen op een hoger niveau te volgen. Wie weet in de toekomst.

De lessenreeks start op donderdag 8 september 2022. De lessen worden elke week gegeven op donderdagavond met uitzondering van vakanties en eventuele wijzigingen. 

De lessen op niveau 1 vinden plaats van 18.30 tot 19.30 uur, na de kerstvakantie zal dat worden uitgebreid naar 20.00 uur. Het laatste half uur speelt niveau 1 dan samen met niveau 2-3 gezamenlijk een aantal aangeleerde stukken. (Starten bij niveau 1 is nog mogelijk tot en met de les van 20 oktober 2022.)

De lessen op niveau 2-3 vinden plaats van 19.30 tot 21.30 uur, zoals gezegd zal na de kerstvakantie het eerste half uur van de les gebruikt worden om samen met niveau 1 stukken door te spelen.

Kosten

Voor het les jaar 2022-2023 kunnen we het volgende aanbieden:

De prijs voor niveau 1 bedraagt € 260,- per persoon. (24 lessen)

De prijs voor niveau 2-3 bedraagt € 310,- per persoon. (25 lessen)

Bachi’s (stokken) kunnen in de eerste les worden aangeschaft voor € 20,- per paar.

Let op er is slechts beperkte ruimte beschikbaar tijdens de lessen, waardoor er slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk is. Meldt daarom snel aan, want VOL = VOL 

De inschrijving voor de lessen van 2022 – 2023 is vanaf heden geopend, heb je interesse meld je dan snel aan!

Heb je nog vragen over de lessen of wil je je aanmelden voor 2022-2023?  Mail dan naar tomodachitaiko@hotmail.com onder vermelding van “lessen 2022/2023”.