Foto album

Onderstaand een kleine selectie foto’s/filmpjes per optreden, dit overzicht wordt regelmatig aangevuld met nieuwe optredens, maar ook met oude optredens.

Op zondag 1 oktober 2023 hebben we gespeeld tijdens de Singelloop in Breda, een lange maar zeer gezellige dag!

Op zaterdag 23 september 2023 waren we te gast bij Dojo Saiha in Breda. Zij organiseerde een 24-uurs marathon voor de Wensambulance Brabant. Tomodachi Taiko zorgde voor een knallende opening!

Op zaterdag 9 september 2023 ging een kleine groep Tomodachi leden richting Goes om daar de Taikofamilie te ondersteunen tijdens hun optreden op een buurtfeest. Wederom een fijne en gezellig middag en een geslaagde samenwerking!

Traditie getrouw zijn we ieder jaar het derde weekend van augustus te gast bij de Rijsbergse Vliegerdagen. Dit jaar met een mooie grote groep. Het was weer fantastisch!!

Zondagmiddag 2 juli 2023 waren we te gast in de tuin van Corné en Esmeralda in Princenhage Breda. We mochten drie keer optreden, telkens voor een ander publiek. We hebben ervan genoten!

Op zondagmiddag 4 juni 2023 was het weer tijd voor onze jaarlijkse open les middag, Deze keer waren we te gast in de Koutershof in Rijsbergen. Het was een gezellige afsluiter van ons les jaar, met veel publiek.

Op vrijdagavond 26 mei 2023 waren we te gast in de Plaza van Amarant 't Hooge Veer in Tilburg voor het XL Café. Gecombineerd met leden van de Araumi Daiko uit Mortsel en Arnemuiden gaven we een tweetal optredens en een korte workshop. Daarnaast was dit voor 3 leden het eerste optreden. De bewoners hebben genoten! Een zeer geslaagde avond!

Voor een optreden en workshop in het kader van NL Doet waren we op zaterdag 11 maart 2023 uitgenodigd te komen spelen voor de bewoners van het Sint Antonius Abt te Terheijden. Voor zowel de bewoners als Tomodachi Taiko een hele gezellige middag! En wat hadden we geluk met het weer !!!!

Op zaterdag 4 maart 2023 hadden we Frank Dubberke van Wadokyo uit Düsseldorf uitgenodigd om ons een workshop te geven. Zowel de leden van niveau 1 kregen een workshop als de leden van niveau 2-3. Een zeer geslaagde taiko dag!

Op zondag 2 oktober 2022 werd de Singelloop in Breda weer gelopen, langs het parcours stond verschillende muzikale entertainment, waaronder Tomodachi Taiko. Een leuke dag met zon en regen, maar super gezellig!

Wederom een geweldig optreden voor de ingang van het Chassé Theater in Breda. Organisatie en vrijwilligers bedankt!

Op 8 september 2022 was daar onze jaarlijkse introductie les, maar liefst 24 deelnemers begonnen enthousiast aan hun taiko avontuur.

Ook hier spreken we al van een traditie, de vestingdagen in Hellevoetsluis. Helaas wat weinig foto's maar een zeer geslaagde middag!

Ieder jaar vast op de agenda, de Rijsbergse Vliegerdagen, dit jaar mochten we 's middags al optreden en hebben we korte workshops gedaan.

Zondag 3 juli 2022 was Tomodachi Taiko te gast bij Yvon en Els in Teteringen. Een heerlijke middag in een fantastische tuin.

Traditie getrouw is de laatste les voor de zomervakantie een open les. Zowel de bezoekers als wij hebben er van genoten!

Met ruim 30 graden echt wel het warmste optreden van Tomodachi Taiko tot nu toe. Samen met een aantal Taikidoki's uit Mortsel hebben we er een top dag van gemaakt! Organisatie en publiek bedankt voor jullie enthousiasme!

Een kleine selectie foto's van een fantastische avond in de Koutershof in Rijsbergen. Een concert van Feniks Taiko & Ichitaro, met in het voorprogramma de leden van Tomodachi Taiko. Een belevenis voor jong en oud, foto's met dank aan Marieke Hanegraaf

Lichtjesfestival 2022. Op 12 maart 2022 werd voor de eerste keer het Lichtjesfestival in Rijsbergen georganiseerd. We waren door de organisatie gevraagd hier op te treden. Een zeer geslaagd optreden en een hele gezellige avond!

Slagwerkfestival Reeshof 25 september 2021. Eindelijk na een lange periode van geen optredens, mochten we weer optreden, het weer was prachtig, het publiek enthousiast, kortom het was weer genieten!

Ons eerste optreden tijdens de KAM (Kulturele Amateur Manifestatie) in Breda, op zondag 22 september 2019 mochten wij het middag programma openen voor de deur van het Chassé Theater.

17 augustus 2019 Een optreden tijdens de Rijsbergse Vliegerdagen.

Op zaterdag 22 juni 2019 waren we aanwezig op het Slagwerkfestival Reeshof in Tilburg.

Op 29 september 2018 namen we deel aan het Slagwerkfestival Heksenwiel. Een schitterende dag met veel taiko plezier!

Op 18 augustus 2018 brachten we als taiko groep voor de 2e keer een bezoekje aan de Rijsbergse Vliegerdagen.

Traditie getrouw is er op vaderdag Braderie en Kermis in Rijsbergen, die jaar op zondag 17 juni 2018. Ook onze taiko groep was dit jaar uitgenodigd om te komen spelen.

Tijdens het Fashion Weekend (14 & 15 april 2018) in Breda mochten we 2 dagen komen laten zien wat taiko is.

De jaarlijkse kerstmarkt op De Leijakker van Amarant vond dit jaar plaats op zaterdag 9 december 2017. Met een klein groepje taiko spelers hebben we een fijne avond gehad.

Voor de eerste mochten we als Breda groep deelnemen aan het optreden op de Rijsbergse Vliegerdagen, dit keer op zaterdag 19 augustus 2017.

Heb je ooit een optreden van ons bijgewoond en foto’s of video’s van ons gemaakt én je vind het goed dat wij deze op onze website gebruiken?

Mail ze dan naar tomodachitaiko@hotmail.com en wie weet gaan we ze hier plaatsen.

Vermeld wel duidelijk in de mail dat je de foto’s zelf hebt gemaakt en dat je toestemming geeft dat we deze mogen gebruiken!